Ik ben iemand die enorm veel van warm weer houdt, de zomer is dan ook echt mijn favoriete seizoen. Het lekkere aan de zomer vind ik dat als het mooi weer is, ik de hele dag buiten kan zitten. Dit is ook gezond voor je want je hebt frisse lucht nodig en een bepaalde hoeveelheid van zonlicht is ook erg gezond voor je, door middel van zon kan je lichaam vitamine D aanmaken. Maar pas wel op en gebruik altijd een zonnebrandcrème want teveel zon is ook niet goed.

In de herfst en de winter merk ik heel erg dat ik veel meer binnen zit en daardoor ook minder energie heb. Als het regent of heel koud is zeg ik niet heel snel dat ik even buiten ga wandelen of fietsen. Ik woon 10 kilometer van mijn school af en meestal fiets ik dit, maar ook in de herfst en de winter is dat veel minder en dat vind ik heel erg jammer.

In de lente vind ik het heerlijk om door het bos te lopen en met mijn camera op pad te gaan om mooie (natuur) foto’s te maken, ik vind het prachtig om nieuwe plantjes te zien, en de knoppen in de bomen die later uitgroeien tot bladeren. Ik kan er ook intens van genieten om jonge dieren te zien, maakt niet uit wat voor dieren, het maakt me heel erg blij.

In de zomer hou ik ervan om in de tuin te liggen en muziek te luisteren of een boek te lezen. Meestal komt dan één van mijn katten bij me liggen wat ik heel erg gezellig vind.

Ik kan niet wachten tot het weer lente of zomer is.