Veel mensen worden gelukkig van het gevoel dat er van ze wordt gehouden. Het geeft een gevoel dat je er toe doet en dat je niet alleen bent. Veel mensen denken dat liefde alleen met een relatie te maken heeft. Maar je voelt ook liefde van je ouders, broertjes en zusjes, en andere familie leden. En laten we nou niet onze beste vrienden vergeten.

Als je niet het gevoel hebt dat er van je wordt gehouden kan je je eenzaam gaan voelen, maar dit kan je ook van binnen gaan beschadigen. Ik hoor heel veel van mensen dat ze denken dat er niet van ze gehouden wordt en dat ze het gevoel hebben dat er niemand om hen geeft. Dit is heel erg om te horen want er wordt altijd wel van je gehouden en er geven altijd mensen om je,

Ik vind dat dit onderwerp wel bij gezondheid hoort omdat dit vooral mentaal schade kan geven. En als mensen zich vanbinnen niet fijn voelen uit zich dat op de rest van hun gezondheid, ze kunnen dan slechter gaan eten en vooral als je een emotie eter bent kan dit erg slecht zijn voor je gezondheid.

Ik zelf voel wel genoeg liefde en ik heb niet het idee dat niemand om me geeft. Ik ben hier dankbaar voor, ik ben ook dankbaar voor mijn vrienden en vriendinnen en mijn familie. Zolang ik me mentaal fijn voel kan ik ook goed op de rest van mijn gezondheid letten.