Ik ben een zomer persoon, ik kan intens gelukkig worden van de zomer, en het gevoel van de warme zon op mijn huid vind ik geweldig. Begrijp me niet verkeerd ik vind de winter ook wel leuk, maar o man… de zomer heeft mijn hart gestolen.

Ik ben een meisje die het liefst het hele jaar door rondloopt in hemdjes en vrienden en familie verklaren me altijd voor gek, maar ik vind dat heerlijk.

Ik ben ook altijd veel vrolijker in de zomer dan in de donkere maanden en als ik de hele dag buiten kan zijn ben ik op mijn best. Het liefst lig ik dan ook de hele dag in de zon, hartstikke slecht natuurlijk maar dat vind ik pas écht genieten.

De dag dat de zomer over is kijk ik gelijk uit naar de volgende zomer. Natuurlijk vind ik de winter ook leuk, en zeker de feestdagen zijn geweldig. Maar de kou is niet echt wat voor mij.

Ik vind het ook prachtig in de zomer als alles in bloei staat, mooie bloemetjes, de groenen bomen, echt prachtig.

Ja van mij mag het het hele jaar door zomer zijn!