Wij vieren thuis geen Sinterklaas, maar Kerst. We hebben vroeger wel altijd Sinterklaas gevierd maar we zijn een aantal jaar geleden Kerst gaan vieren. Ik heb hele leuke dingen gekregen voor kerst en ik deel ze graag met jullie!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Als eerste heb ik een box gekregen voor muziek, ik denk alleen dat mijn ouders een beetje spijt hebben van het feit dat ze me dit hebben gegeven, want ik terroriseer het huis nu met de prachtige klanken van mijn muziek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Omdat i kerg lang haar heb duurt dit meestal uren voordat het gedroogd is, en als ik me dan heb aangekleed wordt mijn shirt meestal ook nat omdat mijn haar dan nog zo nat is. En ik had wel een Föhn maar die was zo klein dat ik er veel te lang over deed om het te drogen, dus nu heb ik een super mooie föhn gekregen waar ik super blij mee ben! (fun fact: mijn beste vriendin heeft hem ook gekregen voor kerst)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zo lang als ik me kan herinneren speel ik al De Sims, ik ben begonnen bij het allereerste spel en ben nu bij het nieuwste spel, alles ertussen heb ik ook gespeeld. Ik ben dus super blij dat ik deze uitbreiding heb gekregen. ik hou geen sociaal leven meer over haha.

Van mijn lieve opa en oma hebben mijn broertje en ik geld gekregen, super lief.

Samen met mijn broertje hebben wij ook cadeautjes voor onze ouders gehaald en ik denk dat ze er gelukkig wel blij mee zijn.