Ik ben een meisje die ontzettend houdt van make-up en ik geef er dan ook veel teveel geld aan uit. Laatst ben ik ook weer goed geslaagd bij de Kruidvat, en ik dacht dat het misschien wel leuk was om het te delen met jullie. Dit zijn ook de producten die ik dagelijks gebruik.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Als eerste heb ik de rechter foundation gekocht, deze is van Rimmel en het is de Wake me up foundation. Ik gebruik hem in combinatie met de linker foundation van Catrice omdat hij toch wel wat te oranje voor mij is. Ik vind hem zelf heel fijn.

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Deze bronzer van Rimmel is mijn nieuwe liefde, ik gebruik hem meestal om wat te shapen en wat een bruinere gloed te krijgen over mijn gezicht. Het effect is prachtig.

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERADeze nieuwe Mascara’s zijn ook een erg goede aankoop geweest, ze geven allebei prachtige lengte aan mijn wimpers en maken ze mooi zwart. Ik krijg ook niet het spinnenpoten effect en daar ben ik persoonlijk wel heel erg blij mee.