Mijn eigen katten zijn mijn eigen modellen als ik dieren wil gebruiken als model. Het leuke is dat ze altijd stil zitten als ik foto’s wil maken. Maar waarom vind ik katten nou leuk? Ik zal het eens uitleggen.

Er zijn heel veel mensen die katten geweldig vinden, maar er zijn ook mensen die intense haat hebben aan katten. Ze vinden het enge beesten. Natuurlijk kijken katten vaak alsof ze je ogen uit willen krabben, maar dat vind ik juist wel leuk.

Mijn liefde voor katten is vooral begonnen toen we de oudste kat kregen (moeder van de andere twee katten) ik had daarvoor al katten gehad maar bij Kayleigh had ik meer een band. Zij is ook een echte trut soms, maar ik hou wel veel van haar. Toen ze beviel van haar twee kittens hebben wij die gehouden en ik ben van hun net zoveel gaan houden als hun moeder (hun moeder blijft wel mijn lievelingetje)