Het leven is al iets waar je dankbaar voor zou moeten zijn. Maar soms zit het nog meer in de kleinere momenten die je meemaakt.

Voor mij is het ultieme dankbare moment als ik met familie ben, met zijn allen, ik ben echt dankbaar voor mijn familie en met de jaren begin ik het ook steeds meer te waarderen.

Een avondje rustig op de bank kan ik ook enorm waarderen en voor de rust die ik dan krijg ben ik erg dankbaar, ik weet heel goed dat heel veel mensen in stress leven en dat ik dan een avondje gewoon rustig kan zitten zonder enkele stress ben ik heel erg dankbaar voor.

En het feit dat ik deze blogpost aan het typen ben ben ik ook heel dankbaar voor. Ik weet niet wie het leest, of iemand het überhaupt leest, maar ik vind het heerlijk om lekker te kunnen typen wat ik wil, en dat vind ik geweldig.