Ik vind oude dingetjes zo mooi. Een oude telefoon? Prachtig. (en dan heb ik het niet over een onverwoestbare Nokia)

Mooi beeldje? Prachtig.

Ik vind het dan ook leuk om soms even bij mijn opa en oma te kijken in de kast waar ze leuke dingetjes hebben staan. Leuke beeldjes en mooi servies.

Waar die liefde voor mooie spulletjes is begonnen weet ik niet. Ik vind het ook altijd zo leuk als er een mooi servies op de tafel staat met een verjaardag. Of een mooie kaars in de meest bijzondere houder. Ik vind dingen met hout ook heel mooi, ik heb op mijn kamer ook een kastje en een kist van hout staan die ik gebruik als nacht kastje.

Ik denk dat ik dingen van hout zo mooi vind omdat het toch een beetje een teken van leven geeft (voor mij dan) het heeft meestal een warme uitstraling, en dat kan een mooie aanwinst zijn voor je interieur.