Jaaa, mijn hond doet aan sneeuw happen (zullen we er een wedstrijd van maken? Net als koekhappen) hoe reageren mijn honden als ze sneeuw zien? Het leek me wel leuk om dat eens te vertellen.

Ik schrijf dit terwijl ik een dagje vrij heb, ijs-vrij om precies te zijn. Ik vind het zo leuk want ik heb in mijn zeventien jarig bestaan nog nooit ijs-vrij gehad.

Gister heeft het dan eindelijk gesneeuwd, en zoals sommigen van jullie misschien wel weten haat ik sneeuw en kou en alles wat daar mee te maken heeft. Maar zolang ik het van binnen uit kan bekijken kan ik er best mee leven.

Mijn honden zijn dol op sneeuw en als ze naar buiten mogen als er sneeuw ligt zijn ze door het dolle heen. Het begint met het bekende sneeuw happen en ze eindigen dan ook het liefst met een hele witte neus (Zie foto)

Meestal hebben ze zoveel energie dat ze door de sneeuw heen rennen als twee malloten en dat is echt heel leuk om te zien, ik denk dat de buren er niet altijd even blij mee zijn omdat het meestal dan rond half negen is haha.

Stiekem hoop ik dat we morgen weer vrij hebben want dan kan ik weer lekker blogposts schrijven…