Deze tag zag ik voorbij komen bij Teske, ik heb al eerder geschreven over mijn liefde voor koffie/thee. Dus leeg het me nu wel leuk om er een tag over te maken.

Met wie dronk jij je eerste kopje koffie? En thee? En hoe smaakte dat?

Mijn eerste kopje thee kan ik me eerlijk gezegd niet meer herinneren, maar het zou best eens kunnen dat dat bij mijn opa en oma was, ik denk dat ik het wel lekker vond. Mijn eerste kopje koffie weet ik nog wel, dat was bij opa en oma, ik was vrij jong en ik weet nog dat ik het heel erg lekker vond en als ik daar logeerde kreeg ik in de ochtend altijd een kopje koffie.

 

Met wie drink jij graag koffie of thee?

Ik vind het heerlijk om koffie en thee met mijn familie te drinken, gezellig op de bank. Maar met andere gezellige mensen kan ik er ook van genieten, of alleen kan ik ook heerlijk vinden.

 

Op welke momenten van de dag drink je koffie en thee?

Ik drink in de ochtend altijd een kopje koffie, en soms thee. In de middag neem ik meestal een kopje thee en in de avond een kopje koffie of thee.

 

Wat is je favoriete koffie? En thee?

Mijn favoriete koffie is latte macchiato, of koffie met wat hazelnoot siroop erdoor heen. Mijn favoriete thee smaak is misschien een beetje saai want dat is groene thee, maar ik vind gekarameliseerde peer van Pickwick ook een echte aanrader.

 

Wat is je favoriete koffie/thee merk?

Ik heb niet echt een favoriete merk van koffie of thee, ik drink meestal wat er in huis is, en ik proef dan ook niet echt verschil om eerlijk te zijn.

 

Probeer je vaak nieuwe soorten/smaken uit, of blijf je trouw aan één soort/smaak?

Ik probeer wel vaak nieuwe smaken uit en daar sta ik altijd voor open.

 

Heb je aparte soorten soorten/smaken in huis voor je gasten?

We hebben 1 soort koffie in huis, maar we hebben wel wat siropen dat je kan toevoegen aan je koffie. En thee hebben we in heel wat smaken dus er is wel genoeg om te kiezen.

 

Waar koop jij je koffie en thee?

Ik koop koffie en thee altijd in de supermarkt. Als ik buitenshuis ben drink ik vaak wat in het DE café en als ik ergens ben waar een Starbucks is drink ik daar natuurlijk ook vaak genoeg wat.

 

Hoe drink jij je standaard kopje koffie/thee?

Ik drink mijn koffie altijd met suiker, en mijn thee ook meestal, behalve als dat eens speciale smaak is, dan kies ik er ook vaak voor om er geen suiker in te doen.

 

Wat vind jij het lekkerst bij de koffie of thee?

Ik vind het heerlijk om een stukje appeltaart bij mijn koffie of thee te hebben. Maar een koekje vind ik ook heerlijk of een lekker stuk zelfgemaakte cake.

 

Een gemene: nooit meer koffie of nooit meer thee?

Dan kies ik toch voor nooit meer koffie, ondanks mijn ware liefde ervoor, ik heb het gevoel dat je met thee meer variatie hebt.

 

Ik hoop dat jullie het een leuke tag vonden, ik weet niet bij wie de tag origineel is begonnen, alle credits gaan natuurlijk naar die persoon!