Iedereen heeft wel een passie, dit kunnen verschillende dingen zijn, voor mij is dit fotografie, en ik wil graag vertellen hoe dit voor mij is begonnen.

Het begon allemaal toen ik mijn eerste telefoon kreeg met een camera functie. Ik maakte foto’s van mijn hond en random dingen die ik tegen kwam.

Toen ik drie jaar geleden mijn eerste smartphone kreeg had deze natuurlijk een veel betere camera, ik maakte een Instagram account aan, ik poste daar foto’s die ik zelf had gemaakt en mijn volgers begonnen steeds meer te groeien.

Toen ik twee jaar geleden mijn Samsung telefoon kreeg werd de camera steeds beter, mijn Instagram groeide als een malle en ik begon me best wel zeker te voelen over de foto’s die ik maakte.

Mijn vader had een spiegelreflex camera die hij niet gebruikte en vroeg me toen of ik die wilde gebruiken. Maar natuurlijk!

Vol enthousiasme ging ik aan de slag met de verschillende instellingen uitproberen en ik werd er steeds fanatieker in. En nu, bijna twee jaar later plaats ik vol trots de foto’s hier op mijn blog. Het is niet perfect, maar ik wil mezelf wel steeds meer verbeteren en ik weet zeker dat dit nog wel een tijdje doorgaat.