Ja, ook ik zit het liefst de hele dag met mijn telefoon in de handen. Als ik niet zit te Whatsappen zit ik wel te snapchatten, of op instagram. Toch heb ik 3 favoriete apps uitgezocht die ik met jullie zal delen, 2 zijn heel vanzelf sprekend, maar wellicht dat je de derde niet kent.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik begin gelijk met de app die jullie waarschijnlijk niet kennen, ik ben de afgelopen week ziek geweest, en een klasgenootje raadde deze app aan. Serieus, het is zo verslavend! Ik ben nu level 15 en meestal hou ik het niet zo lang vol met zo’n simpel spelletje. Maar deze blijft gewoon leuk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik kan over mezelf zeggen dat ik verslaafd ben aan Instagram. Het liefst post ik elke dag een foto, en ik heb twee accounts, één voor selfies, en één voor foto’s die ik met mijn camera maak.

olympus

Als laatste vind ik Snapchat ook geweldig, ik heb dagen dat ik er heel veel op zet, maar ook dagen dat ik er bijna niks op zet. Het erge is misschien nog wel dat ik het leuk vind om te kijken wat anderen doen. Beetje stalkerig als ik er zo over na denk.

Zoals jullie misschien opvalt, en misschien ook wel verbaast staat Whatsapp er niet bij. En dat klopt, ik zit zeker elke dag op Whatsapp en ik kan ook de hele dag met iemand praten, maar ik ben er steeds minder een fan van. Het is leuk, maar ik praat toch echt het liefst in het ‘echt’ met iemand.