Ik ben iemand die kan wegsmelten bij de raarste dingen, ik wilde graag met jullie delen waar ik nou echt bij wegsmelt (wat waarschijnlijk heel raar is)

Als eerste vind ik kattenpootjes zo ontzettend schattig, ze zijn zo klein en lief en ah… Ik hou ervan.

Ik kan sommige kleding stukken ook echt heel schattig vinden, ik heb een shirtje, en hij is zo simpel maar zo cute! Geweldig.

Ik vind kattenoortjes ook echt gezellig, ik kan echt zo erg aan friemelen dat de katten helemaal gek van me worden. Arme beesten.

Ik ben ook erg fan van het staartje van mijn konijnen… die. zijn. zo. verschrikkelijk. lief! Of het neusje van mijn konijnen…. Ik hou hier van.

Sommige ogen (van mensen of dieren) kunnen iets uitstralen waar ik van smelt, het is niet de kler, maar echt puur wat ze uitstralen, dit is dat ook iets waar ik echt op kan vallen.

Sommige smileys die we hebben op whatsapp zijn ook zo schattig, zoals die hartjes ogen, of die katten smiley. Zo zo zo lief.

Kijk ik zou nu wel door kunnen gaan met mijn lijstje, maar ik denk dat jullie er nu al klaar mee zijn… Dus ik stop hier, misschien dat ik nog een deel twee doe!