Je kan wel zeggen dat het een tijdje is geleden dat ik voor het laatst heb gepost… nee ik was het niet vergeten en nee ik had er ook geen zin meer in. Ik kon alleen de tijd er even niet meer voor vinden. Maar hier ben ik weer! En ik dacht dat dit wel een goed idee zou zijn om jullie even bij te praten… er is veel gebeurd.

Als eerste ben ik over gegaan naar het tweede leerjaar voor mijn opleiding, voor de mensen die niet weten wat ik voor opleiding doe; ik doe Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener. Persoonlijk had ik niet verwacht dat ik over zou gaan naar het volgende jaar, maar oh wat ben ik er blij mee!

Ik loop nu drie dagen in de week stage en ik volg twee dagen in de week school. Wat ik vorig jaar te weinig voor school heb gedaan probeer ik nu een beetje in te halen door heel veel te doen.

Op mijn stage heb ik vooral met jongeren te maken, misschien wijdt ik nog wel een post over mijn bevindingen, want jeetje… wat is mijn kijk op sommige dingen veranderd.

Daarbij werk ik na een jaar nog steeds bij de Kruidvat, en ik mag nog blijven tot augustus!

In oktober ben ik 18 jaar geworden, dit was natuurlijk ook wel een hoogtepuntje.

En zoals je aan de foto misschien wel kan zien, het hondje wordt erg oud. Meneer is nu 6 jaar, en hij wordt erg grijs.

Verder gaat het allemaal heel goed, ik zit lekker in mijn vel en ben blij met wat ik doe. Ik heb super veel inspiratie dus verwacht weer veel post’s van mij!