Ik was even op zoek naar een leuke tag en ik kwam deze tegen. Ik ben fanatiek Instagrammer en ik post daar bijna dagelijks wel iets op.

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?

Deze foto plaatste ik vanmorgen. Op dit moment zit ik ziek thuis en ik zag deze mooie lucht. Ik ben erg fan van mooie luchten fotograferen en deze op mijn Instagram zetten.

 

Wat is de allereerste foto die je postte op Instagram? #TBT

Dit is mijn allereerste foto die ik plaatste. Deze foto is samen met mijn broertje, en ik geplaatst op 11 november 2015. Nou moet ik zeggen dat dit niet mijn allereerste foto op Instagram geweest zal zijn… ik heb een keer al mijn foto’s verwijderd, maar nu laat ik ze trouw staan.

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?

Ik denk dat dat toch deze foto is… puur omdat hij wel redelijk spontaan is en ik er wel heel vrolijk op kijk. Deze foto is gemaakt door mijn broertje toen die met mijn camera mocht klooien haha.

 

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?

Kijk daar hadden we weer een lucht foto! Toen ik net een relatie had met mijn vriend gingen we erg vaak naar Harlingen, daar heb je een soort strand en daar konden we dan heel lang rondlopen. Nu is het simpelweg te koud om daar te zijn omdat je dan aan de zee staat, maar oh, wat koester ik die plek daar…

 

Wat is het allerlekkerste gerecht dat Instagram hebt gezet?

Ik zal bekennen dat dit ook het enige gerecht is dat ik op Instagram heb staan! Ik plaats niet super vaak foto’s van mijn eten. Maar dit gerecht was wel heel erg lekker, afsluitend etentje van de vakantie van 2016.

 

Welke foto kreeg de meeste likes?

Lekkere ordinaire schaamteloze spiegelselfie! Toch is dit de foto die het meest is geliked, 685 likes… Deze plaatste ik op eerste kerstdag en dit was dus mijn kerstoutfit van 2015.

 

Wat is de allerleukste foto die je maakte van een (huis)dier?

Dat zal deze foto uit 2015 zijn. Ik vind het zo leuk dat hij zo gek kijkt. Ik moet altijd weer lachen als ik deze foto zie.

 

Dit was het alweer, in de tag wordt ook nog gevraagd wat voor bewerkingsapps en hashtags je gebruikt, maar beide gebruik ik eigenlijk niet. Heel saai eigenlijk.