Het is alweer december en dat houdt dus in dat het bijna kerst is en alweer bijna oud en nieuw! Ik ben altijd extra blij als het deze tijd van het jaar is, en ik dacht, laat ik jullie eens vertellen wat ik de komende weken nog ga doen.

Ik hoef nog maar een weekje naar school en dan is het alweer kerstvakantie. Wat ik eigenlijk wil doen deze vakantie is werken, maar ik ben bang dat dat niet mogelijk is helaas.

Op eerste kerstdag ga ik gezellig uit eten met mijn oma, oom, gezin, en vriend. Op tweede kerstdag weet ik het nog niet, en ook met oud en nieuw weet ik het nog niet helemaal zeker. Ik denk met vrienden en mijn vriend.

Verder heeft mijn moeder afgelopen woensdag een kerstboom gekocht en opgetuigd, wat brengt dat een gezelligheid in de woonkamer. Ik word er helemaal blij van.

Gister kwam mijn moeder thuis met een kerstpakket van haar werk en ik kan niet meer wachten op mijn eigen kerstpakket haha.

Maar goed, eerst nog even een weekje stage en school, en daarna heerlijk genieten!