Het is alweer een tijdje geleden dat ik een favorieten van dit moment heb geschreven. Het zijn er niet daverend veel op dit moment, maar maak je op voor heel wat sieraden. 😉

Max factor clump defy in black

Dit moet al een paar maanden mijn favoriete mascara zijn. Ik vind hem geweldig. Hij is mooi zwart, blijft lang zitten en geeft inderdaad geen klontjes. Nou kan ik niet met veel zekerheid zeggen  of hij ook daadwerkelijk het false lash effect heeft omdat ik van mijzelf al redelijk lange wimpers heb. Maar dit is wel zeker een grote favoriet op dit moment.

 

Catrice glam & doll super black eyeliner

De laatste tijd draag ik eigenlijk elke dag eyeliner, het liefst ook met een wing, maar met veel eyeliners heb ik daar wel moeite mee omdat ik best wel erg trillende handen heb. Deze eyeliner is fijn omdat hij een erg fijn puntje heeft. Alleen echt super black vind ik niet. Maar ik vind hem goed genoeg en op dit moment is dit de enige eyeliner waarmee ik in een paar seconden een goede wing kan zetten!

 

Catrice Liquid metal eyeshadow 030

En dan zijn we alweer beland bij het laatste make-up product! De laatste tijd gebruik ik ook bijna dagelijks een oogschaduw, dit eigenlijk om mijn ogen er wat wakkerder uit te laten zien, soms heb ik deze op en een andere dag heb ik een wit achtige kleur op. Waarom ik deze kleur als favoriet heb gekozen is omdat het erg mooi is met de feestdagen. Deze oogschaduw heeft mooie glittertjes en daarom ziet het er super feestelijk uit!

 

Kruidvat 3 in 1 pure active deep cleansing

DIt product is al een hele lange tijd een groot favoriet in mijn huidverzorgroutine. Omdat de laatste tijd mijn huid niet zo super mooi is gebruik ik deze. Ik had hem een jaar geleden ook al gekocht, maar toen die op was kon ik hem nooit vinden bij de Kruidvat bij mijn in het dorp. Laatst vond ik hem weer bij het filiaal waar ik werk en toen heb ik hem gelijk meegenomen. Wat ik zo fijn vind aan dit product is dat het niet alleen een goede scrub is maar ook een masker. Zo hoef je niet verschillende potjes te hebben wat je badkamer overvol maakt. Voor mij werkt dit echt super goed.

 

Swarovski steen armbandje, en gegraveerd armbandje

Dagelijks draag ik deze twee armbandjes. Het gegraveerde armbandje  heb ik op mijn verjaardag van mijn beste vriendin gekregen. Ze heeft er sister in laten graveren omdat we elkaar altijd zien als zussen. Super lief en super blij mee.

Het Swarovski armbandje heb ik gekregen op mijn werk. Hij is niet heel bijzonder maar ik vind hem wel super mooi.

 

Ketting met het land Polen

We zijn alweer aangekomen bij mijn laatste en tevens meest favoriete item. Dit kettinkje heb ik op mijn verjaardag van mijn vriend gekregen. Hij is half Pools, vandaar het land Polen. Dit is zo’n favoriet geworden omdat hij heel erg bijzonder voor mij is. Nog steeds erg blij mee, en ik draag hem dagelijks.