Ik denk dat het algemeen bekend is dat je nooit stopt met leren. al ben je 86 jaar, ook dan kun je soms nog wat leren. Maar op mijn leeftijd is het soms lastig om te weten wat je graag wil, en wat je nog aan jezelf wil verbeteren. Daarom dacht ik, laat ik er een blogpost aan wijden. Wat wil ik blijven verbeteren?

Op dit moment wil ik toch graag mijn blog blijven verbeteren. Ik ben natuurlijk een tijdje gestopt en nu ik weer beginnen ben heb ik zo enorm veel motivatie en inspiratie om hiermee door te gaan. Ik haal er op dit moment zoveel voldoening uit. Ik wil graag leren hoe ik mijn blog kan verbeteren. En daarom zal ik aan mensen om feedback vragen, maar vooral doorgaan met wat ik leuk vind.

 

Ook kan ik me in mijn opleiding nog heel veel verbeteren, en dan heb ik het niet zozeer over opdrachten op tijd inleveren, of beter mijn best doen. Maar meer over de dingen die ik wil leren, er zijn nog zoveel dingen die ik in mijn opleiding wil leren. En ik denk dat ik nooit uitgeleerd ben. Als ik mijn diploma heb gehaald wil ik super graag naar het HBO om de psychologie kant op te gaan, ik wil meer leren over het menselijk brein, en ik weet zeker dat dat is wat ik wil.

 

Er zijn veel dingen die ik de laatste paar maanden heb laten vallen, waar ik eerst heel veel energie uit haalde. Waarom? Ik weet het niet. Maar dat ik daar spijt van heb weet ik wel. Ik ben altijd heel erg bezig geweest met fotografie, en ik wil dit ook graag weer oppakken. En een jaar geleden was ik super veel bezig met tekenen, ook daar heb ik niks meer mee gedaan. Super zonde, en eigenlijk wil ik dat ook weer oppakken zodat ik me verder kan ontwikkelen hierin.

 

Ik denk dat je jezelf altijd moet verbeteren om goed in het leven te staan. Altijd nieuwe dingen leren, en dat is zeker wat ik wil blijven doen!