Goed gehydrateerd blijven is belangrijk, dat is algemeen bekend. Maar veel mensen drinken veel te weinig water. Dus ik heb voor mezelf een doel gesteld, minimaal 1,5 liter water per dag drinken. In deze post ga ik vertellen hoe ik dit doel wil gaan behalen en ik zal ook eens in de zoveel tijd een update plaatsen.

De grootste reden dat ik meer water wil gaan drinken is omdat ik een betere huid wil. Ik denk dat iedereen wel weet dat water hier erg goed voor werkt.

Daarbij heb ik ook best vaak last van blaasontstekingen en als je dan veel water drinkt zal dit helpen de bacteriën weg te spoelen.

Om zoveel water te drinken heb ik al hulpmiddel een plastic flesje van 0,5 liter, hier kan ik goed bijhouden hoeveel ik op heb gedronken en hoeveel ik nog moet gaan drinken. Dit flesje hou ik ook bij me zodat ik niet snel vergeet dat ik nog wat moet drinken.

Dit drink ik echter wel naast het andere wat ik drink, want ik drink ook nog wel cola of andere frisdranken.

Ik ben benieuwd wat voor resultaten dit gaat brengen, en ik zal hier snel weer een update over plaatsen!