Omdat het vandaag tweede kerstdag is dat ik dit schrijf was ik op zoek naar een leuke kerst tag, en deze kwam ik tegen op de blog van Vera Camilla, ik heb geen idee hoe oud deze tag is, maar ik vond hem wel mooi passen bij vandaag!

Wat draag je het liefst tijdens kerst?

Het liefst draag ik een jurkje of een leuk rokje. Gister met eerste kerst dag had ik het bovenstaande jurkje aan en ik had hakken aan. Ik doe met de kerstdagen altijd net wat meer make-up op dan ik normaal doe. Dit maakt het voor mij nog feestelijker.

 

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop warme chocolademelk?

Volgens mij heb ik helaas nog niet een witte kerst meegemaakt, en ook dit jaar is het erg zonnig en is de winter ver te zoeken. Maar als het een witte kerst zou zijn zou ik voor beide gaan denk ik, lekker in de sneeuw spelen en daarna lekker een kop warme chocolademelk, maar wel met lekker veel slagroom!

 

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?

Ik ben niet erg veel eisend als het om mijn ideale kerst gaat, met al mijn geliefden om mij heen ben ik al erg gelukkig. Lekker eten, lekker wijntje en vooral erg veel gezelligheid. In de avond lekker op de bank met de kaarsjes aan en een goede (of juist foute) kerst film.

 

Wat ga jij doen met kerst dit jaar?

Gister ben ik gezellig uit eten geweest met mijn ouders, broertje, mijn oma, oom, en mijn vriend. Vandaag ga ik gezellig naar mijn vriend en zijn ouders. Verder gewoon lekker chill en rustig aan doen.

 

Heb je een echte kerstboom of een neppe?

Ik heb een echte! 🙂

 

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?

Rood en zilver.

 

Wat is je favoriete kerstsnack?

Schuimkransen zijn mijn all time favorite! De boom hing er vol mee…

 

En dit was de tag alweer! Ik hoop dat jullie een leuke eerste kerstdag hebben gehad en nog een leuke tweede kerstdag gaan hebben!