Ik ben erg blij met het Netflix account dat mijn buurjongen heeft die ik mag gebruiken. Ik maak er dan ook heel dankbaar gebruik van. Vandaag ga ik met jullie delen wat mijn favoriete series op dit moment zijn.

Eerst moet ik even zeggen dat ik best moeilijk ben met het kijken van series, ik raak erg snel verveeld of afgeleid. Ik heb bijvoorbeeld 2 seizoenen van The vampire diaries gekeken. Maar verder dan dat kwam ik helaas niet, hetzelfde geldt voor Orange is the new black. Allebei best goed bekeken series, maar gek genoeg niks voor mij.

Pretty little liars

Ik volg al een aantal jaar deze serie. Ik was er gelijk fan van, ik hou van spannende series, anders raak ik snel verveeld. De combinatie van drama en spanning in deze serie is zo perfect! Ik wacht nu helaas op het laatste deel van seizoen 7, wat ook het laatste van de serie gaat betekenen.

 

Orphan black

Je moet iemand zijn die tegen wat heftigere dingen kan, wil je Orphan black echt kunnen waarderen. Echter hou ik van deze serie! Het is wat schimmiger dan de meeste series die ik kijk. Ook wacht ik op het volgende seizoen van deze serie.

 

The walking dead

Ik heb een beetje een haat liefde verhouding met deze serie. Soms kan ik echt niet stoppen met kijken en kijk ik een heel seizoen in een maand. Maar soms kan ik het ook maandenlang niet kijken. Ik wacht meestal ook tot het nieuwe seizoen op Netflix staat, ik heb nooit zoveel zin om het op tv te volgen.

 

The 100

Ik denk dat dit dé serie van het moment is, het is zo goed in elkaar gezet! Voor de mensen die niet weten waar het over gaat; er is 100 jaar geleden een atoombom ontploft op de aarde waardoor bijna de mensheid is uitgeroeid. Toch hebben mensen een bestaan weten te krijgen op een ruimteschip genaamd The Ark. Nu zijn die mensen op aarde en maken ze heel veel dingen mee. Waarom ik deze serie zo leuk vind weet ik niet precies. Het is best een bloederige serie, maar niet té. Ik begin straks met het laatste seizoen dat op Netflix staat, en daarna moet ik wachten op het volgende seizoen.

 

Gossip girl

Deze serie heb ik al een keer uitgekeken, maar ben hem nog een keer gaan kijken. Dit eigenlijk omdat het een hele simpele serie is om te kijken terwijl je met bijvoorbeeld school werk bezig bent. Je hoeft niet super erg op te letten, als je even 5 minuten mist weet je nog wel waar het over ging. Dit heb ik bij bijvoorbeeld The 100 niet. Als ik daar even van mis weet ik niet meer waar het over gaat.