Vandaag is de laatste dag van 2016, en jeetje wat is dit een veelbewogen jaar geweest voor mij. Van leuke tot minder leuke dingen. Ik doe niet aan goede voornemens, maar het stellen van wat doelen kan nooit kwaad!

Genoeg water drinken

Ik heb hier aan een hele post aan over gewijd dus ik zal hier niet teveel in detail gaan. Maar ik wil dit graag doorzetten in 2017.

 

Sparen

Ik ben erg slecht in sparen, en ik wil dit toch graag gaan sparen in 2017. Ik heb hier een speciale manier voor, en ik zal hier binnenkort wat meer over gaan schrijven, omdat dat echt super leuk is.

 

Meer tijd voor mezelf maken

Ik heb het de laatste maand erg druk gehad, waardoor ik toch graag in het komende jaar wat meer tijd voor mezelf wil vrijmaken. Dit hoeft niet veel te zijn, maar een uurtje zal genoeg zijn.

Bloggen

Mijn grootste doel voor 2017 is mijn blog doorzetten zoals ik er nu mee bezig ben. Elke dag posten is wel veel maar het is prima te doen. Stiekem hoop ik dat in 2017 meer mensen mijn blog zullen gaan lezen. Maar ik mag niet klagen, ik ben al lang blij dat ik een plekje heb waar ik mijn gedachten spinsels kwijt kan.

 

Ik hoop dat 2016 een goed jaar is geweest en dat 2017 een nog beter jaar gaat worden! Gelukkig nieuw jaar alvast iedereen!