Ik heb wel redelijk lang haar dat best veel verzorging nodig heeft. Omdat ik van mezelf redelijk wat slag in mijn haar heb kan het heel snel pluizig worden, of er komen snel klitten in. Omdat ik nu de perfecte producten heb gevonden wil ik deze graag met jullie delen.

Andrélon langer fris shampoo

Met shampoo ben ik niet heel kieskeurig, alles werkt wel voor mij eigenlijk. Op dit moment gebruik ik deze, hij ruikt lekker en laat mijn haar inderdaad langer lekker ruiken. Ik gebruik ook wel eens de Andrélon care and repair shampoo, die is ook fijn!

 

Andrélon care & repair conditioner

Ik kan niet zonder een fijne conditioner, mijn haar klit heel snel en dit is dan ook heel moeilijk om uit te borstelen. Ik vind het fijn om mijn haarpuntjes lekker in te smeren met conditioner en dit dan lekker lang in te laten werken. Deze werkt voor mij prima, maar helaas is hij bijna op, en stap ik daarna over op een conditioner van Nivea.

 

Wonder serum spray

Eerlijk gezegd weet ik niet wat voor merk dit is, ik weet wel dat mijn moeder hem bij de Action heeft gekocht en dat hij super fijn is! Deze spray spray ik nar het douchen in mijn haar. Het ruikt echt super lekker en het maakt mijn haar echt super zacht.

 

Batiste dry shampoo

Ik was mijn haar niet elke dag omdat het dan heel erg droog wordt. Maar soms heb ik geen tijd om het te wassen en dan is dit spul mijn reddende engel. Dit spul laat je haar veel minder vettig ruiken en het ruikt ook nog eens heel lekker!