Je zal het misschien niet van me verwachten maar ik ben een echte liefhebber van lezen. Vroeger las ik veel meer dan nu, maar nu vind ik het ook heerlijk om voor het slapen even een boek te lezen. Ik heb twee boeken die mijn all time favorite zijn. 1 is erg bekend, en 1 wat minder.

The fault in our stars

Ik heb zelf de Nederlandse versie, dit omdat toen ik hem kocht ze de Engelse versie niet hadden. Ik heb hem dus in het Nederlands gelezen, maar later ook in het Engels. Ik vind beide erg leuk maar ik neig toch altijd wat meer naar de Engelse versie. Ik denk dat iedereen dit boek wel kent, dus ik zal er niet teveel over vertellen. Wel vind ik dit boek zo mooi door de emoties die erin zitten.

 

Gone verlaten

Dit boek is echt een favoriet van mij, Ik raad hem altijd aan aan iedereen en ik kan er maar over blijven praten. Ik heb hem een keer geleend van een vriend toen ik in groep acht zat. Toen ik in mijn examenjaar zat dacht ik er weer aan en toen was ik vergeten hoe die heette, ik heb toen een hele zoektocht gehad en heb hem toen eindelijk weer gevonden! Zo erg is dat boek mij toen bijgebleven.  Het heeft wat van Under the dome, maar bij Gone zijn alle volwassenen van boven de 15 ineens verdwenen. Er ontstaat oorlog tussen twee groepen tieners en er gebeuren buitenaardse dingen. Dit boek heeft meerdere delen en ik heb alleen het tweede deel nog maar gelezen. Ook heb ik hem in het Engels gelezen, maar hierbij neig ik toch naar het Nederlands omdat ik me hierbij beter kan focussen op het verhaal. Soms is het verhaal erg ingewikkeld.