Ik ben een uitsteller. alles wat ook maar even kan wachten stel ik uit. En niet even, maar wel dagen of weken. En dit is 1 van de slechte eigenschappen die ik heb. Ik zal dit niet een heel negatief verhaal maken, maar soms… brengen mijn slechte eigenschappen me in de problemen.

Ik weet dat elk eigenschap zijn goede en slechte kanten heeft (al weet ik niet helemaal waar uitstellen goed voor is…) maar ik heb een paar eigenschappen die het me soms echt moeilijk maken.

Zo stel ik erg veel uit, en het heeft er niet zo zeer mee te maken dat ik het niet wil doen, of geen zin erin heb. Ik denk alleen heel snel van ‘goh kan straks wel’ maar straks vergeet ik het… zo gaat het met belangrijke en onbelangrijke zaken.

Ook ben ik heel snel afgeleid, ik kan mijn aandacht echt niet bij één ding houden, het liefst doe ik 3 dingen tegelijk, wat absoluut niet altijd mogelijk is.

En omdat ik zo snel ben afgeleid vergeet ik vaak waar ik mee bezig ben, en laat ik soms een spoor van troep achter. Vragen mensen mij het op te ruimen? Dan moet ik dat gelijk doen, anders denk ik er niet meer aan.

Ik weet niet zo zeer of het laatste echte een eigenschap is, maar ik hou van (ongezond) eten, en ik kan ook de hele dag door eten…