Iedereen heeft ze, een guilty pleasure… voor de 1 is het een hele reep chocola eten (voor mij ook…) en voor de andere is het kerstmuziek luisteren terwijl het juni is. Vandaag ga ik vertellen wat de mijne zijn, en het zijn er heel wat.

Laat ik beginnen met de ergste, ik hou ervan om een hele erge jankfilm te kijken en te verdrinken in zelfmedelijden en om de emoties van de film. Ik moet zeggen dat ik dat niet zo vaak doe, maar als ik het doe, doe ik het goed…

Daarbij kan ik met gemak een hele zak chips leeg eten, en ik hou ervan. Ik denk alleen niet dat het jullie zal verbazen omdat jullie wel weten dat ik een enorme eter ben.

Daarbij hou ik ervan om alleen te zijn, niet voor te lang natuurlijk maar ik kan er wel van genieten om even een middagje alleen te zijn. Ik ben best gesteld op rust.

Hierbij kan ik dan ook gelijk de volgende goed op aan sluiten, want ik hou ervan om alleen te zijn, maar ik vind het dan wel heerlijk om met 1 van mijn katten te knuffelen. Gelukkig heb ik hele knuffelige katten en hebben ze er eigenlijk altijd zin in.

Daarbij wil ik het liefst overal een foto van maken, onder het mom van ‘is leuk voor herinnering!’ maar meestal doe ik niks met die foto’s, of ik zet ze op instagram, en dan kom ik bij mijn laatste guilty pleasure, wat misschien ook gelijk wel ene verslaving is…

Het liefst zet ik alles op instagram, vroeger verwijderde ik ook veel weer, maar nu laat ik eigenlijk alles staan, ik vind het super leuk om oude foto’s terug te kijken.