Een paar weken geleden ben ik bezig geweest met het opruimen van mijn kamer, hier kwam ik een aantal dozen tegen waar ik oude spullen in had. Het leek me leuk om het met jullie te delen en er wat over te vertellen.

Dit is het kaartje van mijn eerste verjaardag. Kijk nou hoe schattig, met dat treintje erbij.

 

In de derde klas van de middelbare school was ik erg bezig met tekenen. Ik volgde dan ook tekenen en had ik een tekenportfolio. Ik vond dat boekje dus, en dit was de tekening die ik toch wel het mooiste vond. Eigenlijk zou ik weer moeten beginnen met tekenen.

 

Mijn opa en oma hadden vroeger een hond. Die hond was echt mijn maatje, waar ik was was de hond. Deze foto is genomen toen ik net naar de kapper was geweest, als je goed kijkt zie je dat ik zelfs roze haar heb. En een bril…

 

Hier nog een foto van de hond, toen deze was genomen was ik nog niet eens geboren.

 

Dit kaartje heb ik een keer van mijn oma gekregen, het is de betekenis van mijn naam, en de eigenschappen die erbij horen.

Er waren nog veel meer oude dingen, zoals een klassenfoto van de eerste klas, en kaartjes die ik van mijn mentorklas had gekregen toen ik veel in het ziekenhuis was. Super leuk om allemaal weer te zien. Maar het meeste heb ik wel weg gedaan.