Ik wil al een paar weken een terugkomend iets hebben op mijn blog, sommige bloggers doen dit met een soort foto dagboek. Dit was niet helemaal wat ik wilde. Maar het leek me wel leuk om elke maand jullie bij te kletsen wat er die maand speelt/speelde en wat foto’s te delen.

We zitten nu aan het einde van januari, en de eerste maand van 2017 is voorbij gevlogen. Deze maand was redelijk druk, en ik heb heel wat knopen moeten doorhakken.

Volgende week wordt mijn broertje alweer 12 jaar. Dit betekent dat hij aankomend schooljaar alweer naar de middelbare school moet. Wat gaat de tijd snel.

Deze maand is mijn hond ook al weer 6 jaar geworden. We weten niet precies wanneer ze jarig is omdat ze een straathond was. Maar ze is wel ergens deze maand jarig en we hebben haar dan ook al vijf en een half jaar.

Deze maand was het ook erg koud. Ik ben persoonlijk niet zo’n type dat van kou houdt. Maar ik vind het er altijd wel prachtig uit zien als alles wit is.

Deze maand heb ik ook erg veel gereisd met de trein, afgelopen vrijdag ben ik samen met mijn vriend naar Groningen geweest. Lekker shoppen daar.

En samen met mijn beste vriendin ben ik en dagje naar Den Haag geweest, daar hebben we lekker wat in winkeltjes gekeken en verder heerlijk op het terras gezeten met een kopje thee.

 

En dan komen we gelijk bij mijn verslaving van deze maand… Thee. Ik drink bijna niks anders.

 

Als laatste ben ik begonnen met sporten, simpele oefeningen die ik elke avond doe, waar ik steeds weer wat aan toevoeg.