Ik heb zelf drie katten. Dit is vrij veel, maar de oorzaak is dat de oudste zwanger werd en we hadden besloten de twee (toen nog) kittens te houden. Inmiddels is de oudste al bijna drie en de jongsten bijna twee. Ik ben dol op ze, dus bij deze, een hele post over hun. Hier komt ‘ie dan, the crazy cat lady tag!

De schattigste foto van je katten

 

Bijzondere eigenschappen

Voor alle drie de katten geldt dat het echte kletskousen zijn. Willen ze aandacht? MIAUW. Willen ze eten? MIAUW. En als de oudste binnenkomt van buiten moet ze altijd eerst even vertellen wat ze heeft gedaan buiten.

Overige eigenschappen:

Coco: Soms is hij iedereen even kwijt en gaat hij het hele huis door (lees: miauwend) of dit nou vroeg in de ochtend is of laat in de avond, maakt niet uit, hij moet en zal iedereen vinden. (hij kan ook moeilijk gescheiden zijn van zijn broer)

Chanel: Chanel is een echte diva, ook al is het een mannetje. Wat een ander heeft moet en zal hij ook hebben. En hij houdt ervan om zijn moeder te treiteren.

Kayleigh: Kayleigh vindt het geweldig om voor 5 minuten naar buiten te gaan en dan in de bijkeuken te gaan slapen. Als ze dan naar binnen wordt gelaten, gaat ze eerst 5 minuten lang van alles vertellen. Daarbij is zij dol op de hond, die twee zijn onafscheidbaar.

 

Beschrijf het geluid dat je kat maakt.

Heel. Hard. Geblèr.

 

Koosnaam.

Kayleigh: Cake, Kaykay, Poekie.

Coco: Coke.

Chanel: Lellebel, Nel.

 

Bekentenis

Ik praat tegen ze… hele verhalen soms. Maar in my defence; ze miauwen terug.

 

Goede tip voor cat lovers

Ehm. Als ik heel eerlijk ben heb ik dat niet. Koop leuke speeltjes voor ze, zorg dat ze zich kunnen vermaken. Maar verder weer ik het niet…

 

Wat voor kat zou jij zijn

Een super luie. Hele dag slapen en alleen opstaan voor eten. Heerlijk!