Ik heb een aantal maanden niet goed in mijn vel gezeten waardoor ik iedereen om me heen heb geblamed voor eigenlijk alles wat ik zelf heb gedaan. Ik ben mezelf tegen gekomen en waardoor ik voor oplossingen heb gezocht.

Ik ben begonnen met simpele sport oefeningen, deze doe ik in de avond voor het slapen. Dit is een moment dat ik mijn hoofd leeg kan maken en met een leeg hoofd kan slapen waardoor ik een veel betere nachtrust heb.

Ik heb vaak gehoord dat jezelf lekker voelen vanbinnen begint. Dus ben ik begonnen met het drinken van thee en water en laat ik alle frisdranken zo veel mogelijk staan.

Ik doe dit nu een tijdje en ik moet zeggen dat ik me veel lekkerder voel. In combinatie met de sportoefeningen voel ik me veel fitter. Natuurlijk zijn er veel dingen te verbeteren nog, maar dit is een heel goed begin.

Daarnaast, sinds ik weer veel doe met mijn blog heb ik een plek waar ik mee bezig kan zijn en daar mijn tijd in kan stoppen terwijl ik ook weer mijn hoofd leeg maak.

Een hobby is iets wat ik lang zocht, en ook nodig had, en dat ik zeker dit geworden!